13ο συνέδριο FOSSCOMM 2020
21 – 22 Νοεμβρίου 2020
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Καστοριά

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Ελεύθερου Λογισμικού και Ανοιχτού Κώδικα, ή διαφορετικά FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting) απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν σε αυτόν τον τομέα. Από το πρώτο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το 2008 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως και σήμερα, σκοπός του συνεδρίου είναι να προβάλλει τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της χρήσης του Ελεύθερου Λογισμικού και Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα και να αναδείξει νέες τάσεις σε αυτό προσελκύοντας νέα μέλη στις κοινότητες, με στόχο την συνεισφορά όλο και περισσότερου ελεύθερου κώδικα για όλους.

Λόγω της πρόσφατης υγειονομικής κρίσης λόγω του COVID-19, η φετινή FOSSCOMM 2020, θα διεξαχθεί μέσω διαδικτύου και θα υποστηριχθεί οργανωτικά από το IEEE Student Branch του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις προτάσεις τους, ομιλία ή εργαστηριακή παρουσίαση, στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα, στο https://pretalx.2020.fosscomm.gr/fosscomm-2020/cfp